BEELDPUNT werd H+C

welkom bij H+C, wij zijn een team bestaande uit Alexander Hugelier interieurarchitect + Valerie Clarysse interieur en productfotograaf. Ruim 15 jaar geven we met plezier het beste van onszelf om onze klanten gelukkig te maken.

H interieur

Bij Alexander kan u als bedrijf en particulier terecht voor totaalrenovatie, interieurinrichting op maat, kantoorinrichting, winkelinrichting, bijbouwen.

Focus om esthetiek en duurzaam bouwen of verbouwen te combineren is zijn sterkte.

Het optimaliseren van energieprestaties van de woning samen met het implementeren van de juiste technieken zijn ook een belangrijk onderdeel van het project.

C fotografie

Bij Valerie kan u als bedrijf terecht voor fotografie van realisaties, architectuur- interieurfotografie, kantoor- en winkelfotografie, toegepaste productfotografie of in scène zetten van nieuwe producten. Focus op de juiste doelgroep, aansluitende styling of sfeer maakt dat de beelden hun doel niet voorbijschieten.

Beeldmanipulaties, retouches het inpassen van prototypes in bestaande interieurs, ter plekke of achteraf, behoort tot de kern van haar werk.

Warm omringd door een even enthousiast team van stylisten, visagisten, beeldverwerkers en assistenten waar dat nodig is. Van de gepaste locatie, de interieurstyling tot het model, ze neemt de volledige organisatie en zoektocht naar de juiste setting en sfeer van de fotoshoot op haar indien nodig.

 

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.